Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Uitdagende ESCAPEROOM
in het water in amersfoort

Escaperoom nabij Amersfoort

Ben jij klaar voor de meest uitdagende Escaperoom van Amersfoort (dichtbij Gouda, HilversumUtrecht en Woerden)? We nodigen jou en je vrienden uit om ons rmisterie op te lossen. ‘In het water zeg je?’ Jazeker! Onze escaperoom in de buurt van Amersfoort speelt zich deels af in het water. We zeggen niet wat je gaat doen, maar neem je zwemkleding mee! 

Wat is een escaperoom?

Onze escaperoom nabij Amersfoort is fenomenaal ingericht met een specifiek thema en een unieke sfeer. Met vrienden, collega’s of familie probeer je binnen 60 minuten te ontsnappen. Haal je het niet… dan zijn de gevolgen niet te overzien. Het ultieme doel is natuurlijk om te ontsnappen uit de escapepool door puzzels en raadsels op te lossen, sloten open te maken en heel logisch na te denken. Maar misschien red jij met jouw heldhaftige optreden wel de bovenwaterwezens en onderwaterwezens door vrede te stichten tussen beide werelden. 

Escaperoom met een twist

‘Escapepool? Escaperoom bedoel je toch?’ Nee, we bedoelen echt escapepool. Onze escapreroom ligt namelijk deels in het water. Sterker nog: om dit mysterie op te lossen zul je tussen de vissen moeten zwemmen! Letterlijk. Er dreigt namelijk een oorlog uit te breken tussen de bovenwaterwereld en onderwaterwereld omdat de bovenwaterwereld mensen afval in het water gooien en daarmee het woongebied van de onderwaterwereld vervuilen. De spanningen lopen steeds hoger op en het is aan jou om het evenwicht te herstellen. 

Uniek groeps- of bedrijfsuitje in de buurt van Amersfoort

De escapepool is absoluut uniek, we zijn de eersten in Nederland met dit concept. De escaperoom in Woerden (vlakbij Amersfoort) wordt namelijk deels in water en deels op het droge opgelost. Een goede samenwerking is dus cruciaal. In groepen van 2 tot 6 personen kun je deelnemen aan de escaperoom. Dat maakt het dus een fantastisch uitje voor collega’s en vriendengroepen. Boek nog een barbecue arrangement bij het je hebt een compleet dagje uit met een leuke groep!

Boek nu je water escaperoom bij Amersfoort

Ga de uitdaging aan met vrienden, je sportclub of collega’s! Kijk hoe goed jullie samen kunnen werken en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen uit onze escaperoom nabij Amersfoort. Reserveer direct onze escapepool voor jouw gezelschap. Heb je vragen over onze escaperoom? Dan kun je eerst ook contact opnemen door te mailen naar info@escapepool.nl of door te bellen naar 06 - 54 74 43 40

Beleef In 60 minuten onze unieke escapepool en maak een herinnering voor het leven!

Ben jij al klaar om erin te duiken?!

De Escapepool is elke dag geopend van 09:00 tot 23:00 uur

Copyright © Escapepool | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud