Uitdagende ESCAPEROOM in het water in Gouda

Escaperoom in Gouda en omgeving

Maak je klaar voor de meest uitdagende escaperoom ooit. Vlakbij Gouda, Woerden, Hilversum, Utrecht en Amersfoort vind je Escapepool, een escaperoom die zich deels in water afspeelt. We nodig jou en je vrienden vanuit Gouda uit om ons onderwater mysterie op te lossen! Heb jij genoeg lef om, tussen de vissen, alle onderdelen van de puzzel op te duiken of blijf jij liever aan de kant staan om de puzzels op te lossen?

Sticht vrede tussen twee werelden

Wist je dat 90% van de grote vissen in de wereld zijn uitgeroeid door visserij? Dat we zeewater vergiftigen met landbouwstoffen? Dat het grootste gedeelte van oceaan afval naar de zeebodem zakt? Geen wonder dat de onderwaterbewoners niet blij zijn met de mensen van de bovenwaterwereld. De verhoudingen tussen beide werelden zijn gespannen en er dreigt oorlog uit te breken. Aan jou en je vrienden de taak om het evenwicht tussen beide volken te herstellen. Duik in het diepe en los puzzels en vraagstukken op door samen te werken. Zwem tussen de vissen en ontrafel het mysterie terwijl je zoekt naar de uitgang. Deze escaperoom nabij Gouda zorgt voor een spannende uitdaging!

Spannend groeps- of bedrijfsuitje

De Escapepool in de buurt van Gouda is een escaperoom zoals je nog nooit hebt gezien. In het water, deels aan land. Je kunt de escaperoom spelen met 2 tot 6 personen. Perfect dus om te ondernemen met een klein gezelschap. Kijk hoe snel, slim en behendig jij bent als je onder tijdsdruk staat en in het water moet werken. Denk je dan nog steeds logisch na? Daag jezelf en je vrienden uit en ga de uitdaging aan!

Waarom de Escapepool induiken?

Deze escaperoom nabij Gouda is een ideale activiteit voor een bedrijfs- of groepsuitje. Naast dat je door middel van een spel met elkaar samen moet werken, leer je elkaar ook nog beter kennen. Wil je de activiteit afsluiten met een heerlijke barbecue? Dan kan dit bij de activiteit geboekt worden. Het is ook mogelijk om te barbecuen voordat de escaperoom begint. Kortom, Escapepool is het perfecte uitje om samen met je collega’s, familie of vrienden te ervaren.

Reserveer nu de Escaperoom nabij Gouda

Op een half uurtje rijden van Gouda, in Woerden, vind je onze escaperoom. Daag je vrienden, collega’s of sportmaatjes uit en kijk hoe goed jullie kunnen samenwerken. Reserveer de escaperoom vlakbij Gouda en kom erachter! heb je vragen over onze Escapepool? Neem contact op door te bellen naar 06 – 54 74 43 40 of mail naar info@escapepool.nl.

Ben jij al klaar om erin te duiken?!

De Escapepool is elke dag geopend van 09:00 tot 23:00 uur
Kun jij ontsnappen?