Uitdagende ESCAPEROOM in het water in Utrecht

Escaperoom nabij Utrecht

Ben je op zoek naar een unieke beleving? Duik dan in de escaperoom dichtbij Utrecht, HilversumGouda en Amersfoort, namelijk in Woerden. In dit interactieve spel die je kunt spelen met je collega’s, vrienden of familie los je samen puzzels, raadsels en uitdagingen op binnen een bepaalde tijd door met elkaar samen te werken. Wat wel belangrijk is om te weten: je speelt deze escaperoom dichtbij Utrecht in het water. Zo’n unieke escape room heb je nog niet eerder gezien.

Het mysterie van de escaperoom nabij Utrecht

In Escapepool beland je op een plek waar de onderwaterwereld en het vasteland elkaar kruisen. Hier dreigt een oorlog uit te breken als er niet snel wordt ingegrepen. Het vasteland houdt geen rekening met de onderwaterwereld en al hun afval wordt in de zee geworpen. Dit tot grote ergernis van de bewoners van de onderwaterwereld. De spanningen dreigen steeds verder op te lopen. Treed uit de schaduw, laat zien dat je een ware leider bent over het vasteland en dat je heerser bent van de zeven zeeën. Zorg dat er weer evenwicht ontstaat tussen het vasteland en de onderwaterwereld en los het mysterie van de escaperoom van Utrecht op.

Wat maakt de escaperoom van Utrecht uniek?

Escapepool is de enige escaperoom in Nederland die je in het water kunt spelen. Dat is op zichzelf natuurlijk al heel bijzonder, maar daarnaast is er nog meer wat dit een echt tot unieke ervaring maakt. Je zwemt namelijk niet in je eentje in het water, maar je bent omringt door meer dan 40 vissen. Los puzzels boven en onder water op door samen te werken met je vrienden, familie of collega’s en zwem samen naar de uitgang voordat je zuurstof opraakt.

Waarom de Escapepool induiken?

Deze escaperoom nabij Utrecht is een ideale activiteit voor een bedrijfs- of groepsuitje. Naast dat je door middel van een spel met elkaar samen moet werken, leer je elkaar ook nog beter kennen. Wil je de activiteit afsluiten met een heerlijke barbecue? Dan kan dit bij de activiteit geboekt worden. Het is ook mogelijk om te barbecuen voordat de escaperoom begint. Kortom, Escapepool is het perfecte uitje om samen met je collega’s, familie of vrienden te ervaren.

De escaperoom nabij Utrecht reserveren?

Wil je direct de escaperoom in omgeving Utrecht induiken? Reserveer dan een beschikbare tijd via de website van Escapepool. Heb je nog vragen voordat je het water inspringt? Neem dan gerust contact op door een e-mail te sturen naar info@escapepool.nl of door te bellen naar 06 – 54 74 43 40.

Ben jij al klaar om erin te duiken?!

De Escapepool is elke dag geopend van 09:00 tot 23:00 uur
Kun jij ontsnappen?