Ontdek de geheimen van de zee
Escaperoom
in het water
Nu reserveren
Ontdek de geheimen van de zee
Voor iedereen die kan zwemmen!
Nu reserveren
Ontdek de geheimen van de zee
Escaperoom
in het water
Nu reserveren
Vorige slide
Volgende slide

Escaperoom in het water!

Voorkom oorlog tussen land en water!

Het onderwaterleven is ontdaan. Vervuiling door de mens zorgt voor een ondraaglijk onderwaterleven. De mens is reeds gewaarschuwd, maar heeft onvoldoende oog gehad voor de gevolgen van hun leefstijl. Poseidon moet opkomen voor zijn domein en staat op het punt om drastische maatregelen te nemen. Met alle gevolgen van dien voor land- en waterbewoners. Heb jij het in je om het evenwicht te herstellen en Poseidon te bedaren?

Reviews over onze Escaperoom:

VRAGEN OVER DEZE UNIEKE ERVARING?

De Escapepool is een onvergetelijke ervaring. Uniek in de wereld, voor iedereen van 12 jaar en ouder. En je hoeft echt geen duikbrevet te hebben of te kunnen duiken om mee te doen aan onze escaperoom met verwarmd (26 graden celsius) zwembad waar echte vissen je vergezellen tijdens je zoektocht naar aanwijzigingen en oplossingen in het water.

Niet iedereen hoeft het water in en er is naast het water nog heel veel puzzelplezier te beleven!

Twijfel je? Bel even of lees de veelgestelde vragen door. Je wil deze ervaring niet missen!

Nee dat hoeft niet. De personen die in het water gaan dienen slechts in het bezit te zijn van een zwemdiploma.

De minimale leeftijd om mee te doen is 12 jaar. Tussen 12 en 16 jaar alleen onder toezicht van een volwassene (1 op 1).

Reserveren is verplicht en kan via onze website. Betaling dient te geschieden bij de boeking. Voor bedrijven kan er een factuur wordt gestuurd, deze moet voor het spelen van de Escapepool betaald zijn. Prijzen op de website zijn inclusief BTW. Boekingen zijn mogelijk vanaf 2 t/m 6 personen.

Tot 48 uur voor de reservering kunt u de afspraak kosteloos verzetten (via telefoon of email).

Bij annuleringen korter dan 48 uur voor de afspraak, en bij niet verschijnen op het gereserveerde tijdstip, kunt u geen aanspraak maken op een nieuwe afspraak. Reeds gedane betalingen worden niet terugbetaald.

Voor het maken van een reservering hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig, deze gegevens zijn alleen in te zien door personeel van de Escapepool (om in contact te kunnen komen bij storingen of calamiteiten).

Escapepool Publieksfavoriet 2021

Een escaperoom in het water is uniek!
Niet alleen in Nederland, maar in de wereld. Niet voor niets zijn we uitgeroepen tot publieksfavoriet van Nederland in 2021. De gehele beleving is net even andeen mysterieuzerrs . En niet iedereen van de groep hoeft het water in, dus is de Escapepool geschikt voor alle groepen. Check de video voor een kijkje achter de schermen.

Kun jij ontsnappen?