Uitdagende ESCAPEROOM in het water in hilversum

Escaperoom nabij Hilversum

Bijna alle escaperooms in Nederland al gehad en ben je niet snel meer onder de indruk? Onze Escaperoom in de buurt van Hilversum geeft jou de uitdaging van je leven! Spring in het water van onze escapepool en los de onderwaterpuzzels op. In onze escapepool los je niet alleen puzzels op het land op. Je gaat ook het water in om (delen van) de puzzels op te lossen.

Zwemmen met de vissen

Nee, gelukkig niet zoals bij de maffia. Voor jou geldt dat je letterlijk met de vissen gaat zwemmen. Onze escaperoom in de buurt van Hilversum bevat namelijk een onderwatergedeelte met ongeveer 60 echte vissen. Kom je vanuit Hilversum naar onze escaperoom? Zorg dan dat je zwemkleding en een handdoekje bij je hebt!

Los het mysterie op

Wist je dat slechts 5% van de oceaan bestudeerd is door de mens? 95% van de onderwaterwereld is voor ons dus een groot mysterie. Er gaan talloze mythes over de diepe zeeën en gezonken werelden. In onze escaperoom nabij Hilversum red je de wereld door vrede te stichten tussen de mensen en de onderwaterwezens. Deze twee volkeren verkeren in oorlog omdat de mens de leefomgeving van de onderwaterwezens vervuilt. Door de puzzels op te lossen en het mysterie te ontrafelen kan jij de beide werelden weer samenbrengen om in harmonie verder te kunnen leven.

Escaperoom bij Hilversum voor groepsuitjes

Onze escaperoom in Woerden is per auto binnen drie kwartier bereikbaar vanuit Hilversum. Ideaal dus om te boeken met een groep vrienden als je daarna niet te ver meer naar huis wilt rijden. De escaperoom is te boeken voor groepen tot 6 personen. Eenmaal ‘ontsnapt’ kun je aansluitend nog een hapje eten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de dag bij onze escaperoom af te sluiten met een heerlijk barbecue arrangement.

Reserveer direct de escaperoom nabij Hilversum

Bezoek met je vrienden, sportclub of collega’s de escaperoom in Woerden, vlakbij Hilversum. Werk samen om het mysterie op te lossen zoek het tot op de bodem uit. Wij voorzien jullie van alle benodigde materialen, maar we vragen jullie wel om zwemkleding en een handdoek mee te nemen. Reserveer direct de escaperoom en duik in de ervaring van je leven!

Ben jij al klaar om erin te duiken?!

De Escapepool is elke dag geopend van 09:00 tot 23:00 uur
Kun jij ontsnappen?