Uitdagende ESCAPEROOM in het water in Nieuwegein

Escaperoom nabij Nieuwegein

Ben je op zoek naar een escape room nabij Nieuwegein? Dan ben je bij Escapepool aan het juiste adres! Hier vind je een uitdagende en spannende escape room, in het water! Onder het water klinkt alles anders. Er is nog geen 10% van de oceaan ontdekt. Er zijn allemaal verschillende mythes en sages over de oceaan te vinden. Het water is een groot mysterie. Wat is dan een nog meer perfecte plek voor een escaperoom?

Wat is een escape room?

Een escaperoom is een spel waarbij je wordt opgesloten in een ruimte. Het doel is om binnen een bepaalde tijd uit de ruimte te ontsnappen. Dit doe je door middel van allerlei verschillende puzzels op te lossen. Door alle puzzels op te lossen heb je de oplossing en kun je uit de ruimte ontsnappen.

In het water!

De escaperoom nabij Nieuwegein is net iets anders dan de normale escaperoom. Bij de escaperoom in de buurt van Nieuwegein moet je namelijk het water in om puzzels op te lossen. Maak je geen zorgen, je hoeft niet per se het water in. Er zijn namelijk ook boven water puzzels die opgelost moeten worden. Er gaan een aantal deelnemers het water in. Zij gaan duikend of snorkelend op zoek naar aanwijzingen. Je hoeft geen voorkennis van duiken of van snorkelen te hebben. Iedereen kan meedoen!

Leuk bedrijfsuitje

De escaperoom nabij Nieuwegein is een uniek bedrijfsuitje. Niet veel andere bedrijven zullen jou kunnen vertellen dat zij in het water zijn gegaan om de balans tussen de onderwaterwereld en de bovenwaterwereld weer te herstellen. Het is een uitdagend uitje dat te spelen is voor groepen tussen de twee en zes personen. Stel je samenwerking op de proef en bouw een band met je collega’s op! Je kunt voor of na de escaperoom nabij Nieuwegein een hapje eten. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijk barbecue arrangement boeken.

Reserveer direct de escaperoom nabij Nieuwegein!

Lijkt het je leuk om samen met je vrienden, collega’s of familie mee te doen aan de unieke escaperoom nabij Nieuwegein? Reserveer dan nu de escaperoom in de buurt van Nieuwegein! Je kunt eenvoudig online reserveren. Heb je nog een aantal vragen voordat je gaat boeken? Neem dan gerust contact op met de escaperoom nabij Nieuwegein. Wanneer duik jij het water in voor antwoorden?

Ben jij al klaar om erin te duiken?!

De Escapepool is elke dag geopend van 09:00 tot 23:00 uur
Kun jij ontsnappen?