Uitdagende ESCAPEROOM in het water in WOERDEN

Escaperoom voor 2 t/m 6 personen

Maak je klaar voor de meest uitdagende escaperoom vanaf 2 personen in Nederland: de Escapepool. Heb je genoeg lef om in het water tussen de zwemmende vissen te duiken om op zoek te gaan naar aanwijzingen? Of blijf je liever op het droge om de puzzels op te lossen? De keus is aan jou bij de escaperoom die je speelt vanaf 2 personen!

Het spannendste groepsuitje

Is jouw vriendengroep niet bang voor een echte uitdaging? Dan is deze escaperoom vanaf 2 personen echt iets voor jullie! Om uit de Escapepool te ontsnappen moet een deel van de groep het water in. De anderen kunnen gewoon op het droge blijven. Zowel op het droge als in het water zijn aanwijzingen te vinden over de uitgang. Samenwerken is hierbij erg belangrijk. Duik jij tussen de vissen om op zoek te gaan naar het antwoord van de puzzel? Of blijf je liever op het droge staan? De keus is aan jou! Je hoeft dus niet per se het water in te gaan om mee te doen met de escaperoom vanaf 2 personen. Een van jullie gaat het water in en de ander blijft op het droge.

Honger gekregen?

Heb je naderhand honger gekregen van het oplossen van de puzzels? Of wil je van tevoren een hapje eten? Je kunt bij deze escaperoom voor 2 t/m 6 personen eenvoudig een barbecue arrangement toevoegen. Hierdoor hoef je geen honger te hebben voordat of nadat je het spel hebt gespeeld!

Verhaal

De mensheid vist al honderden jaren. Door het vissen zijn inmiddels meer dan de helft van de vissoorten uitgeroeid door de bovenwaterwereld. De mensheid dumpt daarnaast al jaren haar afval in de oceaan. Al dit afval zakt naar de oceaanbodem. Het is niet zo gek dat de onderwaterwereld hier helemaal klaar mee is. De spanningen tussen de onderwaterwereld en de bovenwaterwereld lopen steeds hoger op. Er dreigt een oorlog uit te breken. Het is aan jou de taak om de vrede tussen beide werelden te herstellen. Duik het water in op zoek naar aanwijzingen om het mysterie op te lossen. Zwem samen met de vissen terwijl je op zoek bent naar de uitgang. Een echte uitdaging in de escaperoom die je al met 2 personen speelt!

Reserveer nu de escaperoom voor 2!

Wil je graag een escaperoom met twee personen volbrengen? Wacht dan niet langer en reserveer de escaperoom voor 2 t/m 6 personen! De Escape Pool is een unieke ervaring waar je nog lang over na zult praten. Een kleine tip van ons; neem je zwembroek mee!

Ben jij al klaar om erin te duiken?!

De Escapepool is elke dag geopend van 09:00 tot 23:00 uur
Kun jij ontsnappen?