Uitdagende ESCAPEROOM in het water in Bunnik

Escaperoom nabij Bunnik

Ben je op zoek naar een spannende activiteit? Een activiteit die zowel je hersens laten kraken als je angsten op de proef stellen? Ben je wel toe aan een flinke uitdaging? Dan is de escaperoom nabij Bunnik het perfecte uitje voor jou! Bij deze escaperoom van Escapepool ben je niet alleen werkzaam op het droge. Duik in het diepe en herstel de rust tussen de onderwaterwereld en de bovenwaterwereld!

Spring in het water!

De meeste escaperooms nabij Bunnik zijn veilig op het droge. Je hoeft niet bang te zijn dat je natte voeten krijgt. Je vindt alle aanwijzingen op het droge en alle puzzels moeten ook daar worden opgelost. Bij de escaperoom nabij Bunnik is dat net even iets anders. Om te ontsnappen uit de kamer en om de aanwijzingen te vinden moet je het water in duiken. De samenwerking tussen degene in het water met degene op het droge is erg belangrijk. Om de ruimte op te lossen moet je namelijk zowel puzzels boven water als onder water oplossen. In het water zwem je tussen de bewoners van de onderwaterwereld in. Zwem je weg tussen meer dan 60 vissen op zoek naar verschillende aanwijzingen en herstel de vrede op aarde!

Het water

In het water vind je een grote groep bewoners van de onderwaterwereld. Deze bewoners zullen hun eigen water beschermen tegen de indringers. Wees niet bang voor de vissen, de vissen zijn mensen gewend en zullen je niets doen. Het water is 26 graden. Hierdoor is het een comfortabele temperatuur om in te zwemmen. Het is wel verstandig om je eigen zwemkleding en handdoeken mee te nemen. Deze worden door de escaperoom nabij Bunnik niet uitgegeven.

Een unieke ervaring!

De escaperoom in de buurt van Bunnik is echt een unieke ervaring. Heb jij ooit wel eens iemand horen zeggen dat zij een escaperoom in het water hebben volbracht? Het is een geweldige activiteit voor een bedrijfsuitje, een vriendenweekend of een familiedag. De escaperoom nabij Bunnik is geschikt voor groepen tussen de twee en zes personen. Trommel al je vrienden, collega’s of familie op en daag ze uit voor de escaperoom in de buurt van Bunnik!

Escaperoom nabij Bunnik boeken?

Ga jij samen met je vrienden, collega’s of familie de uitdaging aan om binnen een uur te ontsnappen uit de escaperoom nabij Bunnik? Reserveer dan nu eenvoudig de escaperoom! Heb je nog vragen of wil je eerst wat meer informatie weten? Bel dan naar 06 – 54 74 43 40 of mail naar info@escapepool.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij al klaar om erin te duiken?!

De Escapepool is elke dag geopend van 09:00 tot 23:00 uur
Kun jij ontsnappen?