Veelgestelde vragen

Nee dat hoeft niet. De personen die in het water gaan dienen slechts in het bezit te zijn van een zwemdiploma.

Op de locatie wordt een foto gemaakt, waarbij de keuze is voorbehouden aan de deelnemers om deze wel of niet door ons te laten plaatsen op social media. Na schriftelijk verzoek kan deze foto altijd weer verwijderd worden.

Het is niet toegestaan om zelf film- of beeldmateriaal vast te leggen.

De minimale leeftijd om mee te doen is 12 jaar. Tussen 12 en 16 jaar alleen onder toezicht van een volwassene (1 op 1).

Reserveren is verplicht en kan via onze website. Betaling dient te geschieden bij de boeking. Voor bedrijven kan er een factuur wordt gestuurd, deze moet voor het spelen van de Escapepool betaald zijn. Prijzen op de website zijn inclusief BTW. Boekingen zijn mogelijk vanaf 2 t/m 6 personen.

Tot 48 uur voor de reservering kunt u de afspraak kosteloos verzetten (via telefoon of email).

Bij annuleringen korter dan 48 uur voor de afspraak, en bij niet verschijnen op het gereserveerde tijdstip, kunt u geen aanspraak maken op een nieuwe afspraak. Reeds gedane betalingen worden niet terugbetaald.

Voor het maken van een reservering hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig, deze gegevens zijn alleen in te zien door personeel van de Escapepool (om in contact te kunnen komen bij storingen of calamiteiten).

Het water in onze zwemvijver is verwarmd tot ongeveer 26 graden Celsius.

Zwemkleding en een handdoek moet je zelf meenemen. Wij zorgen voor de verdere uitrusting (schoenen beschikbaar tot maat 45). Heb je een eigen duikbril op sterkte, dan kun je deze gebruiken.

Waardevolle spullen kunt u in een kluisje achterlaten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor (beschadiging van) uw eigendommen.

Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Heb je vragen over onze escaperoom in Harmelen?

Neem gerust contact op via info@escapepool.nl of bel 06-54744340.

Kun jij ontsnappen?