Uitdagende ESCAPEROOM in het water in Alphen a/d Rijn

Escaperoom nabij Alphen aan den Rijn

Ben je niet bang voor een echte uitdaging? Hou je er wel van om een echte adrenaline boost te krijgen? Deins je niet terug voor een moeilijke opdracht, maar pak je die met open armen aan? Dan is de escaperoom nabij Aphen aan de Rijn echt iets voor jou!

Net even anders

De escaperoom in de buurt van Aphen aan de Rijn is net even iets anders dan de ‘gewone’ escaperoom. De escaperoom nabij Aphen aan de Rijn is namelijk deels in het water. Om de oplossing te vinden en om te ontsnappen uit het water moet je deels het water in. Je hebt namelijk zowel op het droge als in het water een hoop aanwijzingen liggen. Ben je geen fan van water? Dan is dat geen probleem. Niet iedereen hoeft namelijk het water in te gaan. Als een iemand in het water is, is het voldoende om te ontsnappen uit de kamer. Afhankelijk van de grootte van de groep kun je soms beter meerdere mensen het water insturen. Spring jij het water in om te ontsnappen uit de escaperoom in de buurt van Alphen aan den Rijn?

Het mysterie van het water

Het water blijft als mensen fascineren. Er is nog zo weinig van de onderwaterwereld ontdekt, dat het maar zo mogelijk is dat er een complete beschaving ergens diep in de zee is gesetteld. Wij als mensen gebruiken de zee vaak als vuilnisbelt. Er wordt een grote hoeveelheid afval in de zee gegooid. De plastic soep is nog nooit zo groot geweest. Het is dus niet zo vreemd dat de onderwater bewoners daar helemaal klaar mee zijn. Ze zijn boos op de mensen en ze willen een oorlog beginnen. Om de escaperoom in de buurt van Alphen aan den Rijn op te lossen, moet de vrede tussen de onderwaterwereld en de bovenwaterwereld worden hersteld. Ga jij de uitdaging aan om de wereld te redden?

Perfect groepsuitje

De escaperoom nabij Alphen aan den Rijn is een perfect groepsuitje. Je kunt de escaperoom in groepen van twee tot en met zes mensen spelen. Hierdoor is het een perfect groepsuitje. Daag je vrienden, je collega’s of je familie uit en speel het spel! Heb je nadertijd honger gekregen? Dan kun je het overheerlijke barbecue buffet boeken. Het barbecue buffet maakt jullie dagje uit tot een echt feest!

Reserveer nu de escaperoom!

Ben je er klaar voor om de uitdaging aan te gaan? Reserveer dan nu eenvoudig via de website de escaperoom in de buurt van Alphen aan den Rijn! Heb je nog vragen of wil je meer informatie weten? Neem dan eenvoudig contact op met Escapepool via de telefoon 06 – 54 74 43 40 of stuur een e-mail naar info@escapepool.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Tot ziens in de escaperoom nabij Alphen aan den Rijn!

Ben jij al klaar om erin te duiken?!

De Escapepool is elke dag geopend van 09:00 tot 23:00 uur
Kun jij ontsnappen?